Maatregelen Coronavirus
 • KOM LANGS VOOR DE WINTERINSPECTIE

  Lees meer

  KOM LANGS VOOR DE WINTERINSPECTIE

  Lees meer
 • Ontdek Ford Economy Service

  Onderhoud voor jouw Ford van 5 jaar of ouder

  Lees meer

  Ontdek Ford Economy Service

  Onderhoud voor jouw Ford van 5 jaar of ouder

  Lees meer

Europa Garage Coevorden

Europa Garage is al ruim 50 jaar actief in Coevorden
 • Europa Garage Coevorden Ford Erkend reparateur
 • Onderhoud en Reparatie

  Ons bedrijf in Coevorden geniet al jaren van een hoge klantentevredenheid. De loyaliteit van onze klanten, goed opgeleid personeel en een klantgerichte service hebben in de afgelopen jaren gezorgd voor een zeer betrouwbare en professionele reputatie.

  Boek een afspraakNeem contact op


Meer informatie over Ford onderhoud


Onderhoud

Banden

Ruitenwissers

Accu

Remmen

Airco

Distributieriem • Customer Viewpoint


  "De 80.000 gehaald dus tijd voor een beurt. Er werd keurig gebeld dat de voorbanden aan vervangen toe waren. Airco was niet goed maar werd gratis bijgevuld. Kachelweerstand defect. Deze is vervangen. "
  - Renzo

 • Customer Viewpoint


  "Klantvriendelijk, servicegericht, gemoedelijke sfeer, deskundig advies, duidelijke uitleg over de auto waardoor we nu inmiddels twee weken veel rijplezier ervaren met onze Ford Focus station eco-boost (125 pk). Kortom een "TOP garage". "
  - Lammert en Thea Veldman


Uitgelichte reviews

 • Google beoordelingen


  "Vandaag een auto gekocht bij Europa Garage Coevorden, het was mij een zeer fijne ervaring. Ik had gebeld naar het bedrijf omdat ik op AutoScout24 een Ford Mondeo zag staan, ik was op zoek naar een tussenauto. Ik belde het bedrijf op en kreeg een vriendelijke jongeman genaamd Max aan de telefoon. Hij vertelde mij dat er al een afspraak stond voor de dag nadat ik belde, maar hij wou met alle plezier mijn gegevens noteren om mij te bellen of de andere potentiele koper hem wel of niet had gekocht. Ik werd gebeld de volgende dag, hij is niet verkocht! Ik had een afspraak voor in de middag gemaakt en ben er heen gegaan. Toen ik naar binnenliep kwam liep een spontane jongeman naar mij toe. Hij stelde zich voor als Max, de jongen die ik aan de telefoon had, en bood mij wat te drinken aan. Nadat we wat hadden gepraat met ons tweeën over onze liefde voor auto's, gaf hij mij de sleutels om de auto grondig te bekijken. Dit was allemaal prima in orde, en er kwamen geen gekke dingen bij kijken die niet in de advertentie stonden vermeld. Max kon aan de enthousiasme in mijn stem horen dat ik graag een proefritje wou maken, en had voor mij de groene platen opgehaald. Nadat ik een ritje in de auto had gemaakt had ik besloten om de auto te kopen. Max heeft al het papierwerk netjes met mij afgehandeld en heeft de gehele ervaring bij Europa Garage Coevorden goed gerepresenteerd. Normaliter schrijf ik niet zo veel reviews op Google, eigenlijk alleen maar als ik ergens iets van vind en dan in de negatieve zin, maar Max heeft mijn zulke klasse service verleend dat ik dit graag met anderen zou wil delen. Hartelijk dank jongens!"
  - Frank

 • Customer Viewpoint


  "Onze Ford Puma is de tweede auto die wij bij Ford Europa garage hebben gekocht. Als wij niet tevreden waren over Ford Europa Garage, waren wij natuurlijk niet terug gekomen. Wij hebben de ervaring dat afspraken goed worden nagekomen en dat de service op een hoog peil staat. Kortom, wij zijn heel tevreden over Ford Europa garage."
  - Henri

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen