Neem contact op via Whatsapp

De nieuwe Ford C-MAX Sport

8-5-2018

Ford presenteert de C-MAX Sport. Deze nieuweling binnen de C-MAX line-up combineert een dynamische uitstraling en een sportief interieur met de ruimte en het gebruiksgemak van een MPV. Ook laat hij zien dat sportiviteit en luxe perfect samen kunnen gaan.

Vooral dankzij de zwarte uitvoering van het dak, de grille en de buitenspiegels springt de C-MAX direct in het oog. Ook de 17 inch lichtmetalen velgen in Rock Metallic en de achterspoiler en zijkirts benadrukken het dynamische karakter. De onderzijde van de voor- en achterbumper zijn in carrosseriekleur gespoten en de koplampen zijn uitgevoerd met LED dagrijverlichting. Heel praktisch: achter beschikt de C-MAX Sport over parkeersensoren en de buitenspiegels zijn elektrisch verwarmd. De nieuwe C-MAX Sport is ook leverbaar in de nieuwe kleuren Chrome Blue en Diffused Silver.

Sportieve sfeer

In het interieur is de ambiance eveneens uitgesproken sportief. De bestuurder en de passagier zitten stevig in de standaard sportstoelen en de hemelbekleding is uitgevoerd in zwart. De sportiviteit zit hem ook in details als de FordPower Startbutton, de pookknop met zwarte cijfers en het gebruik van contrasterende stiksels. Bovendien laat de C-MAX Sport zien dat sportiviteit, comfort en gebruiksgemak perfect samen kunnen gaan. Zo beschikt hij standaard over een middenconsole met armsteun, automatisch inschakelende dimlichten, een binnenspiegel met automatische dimfunctie en een regensensor.



Het voordeel van maatwerk

Om de C-MAX Sport nog verder af te stemmen op individuele wensen, zijn er diverse mogelijkheden. Voor extra sportiviteit zijn er de 18 inch 5×2-spaaks lichtmetalen Rock Metallic/Machined velgen. Er is bovendien het Advanced Technology Pack met Navigatie, SYNC3, automatisch inparkeersysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels en parkeersensoren vóór en achter en een achteruitrijcamera. Het Family Pack II is er ook en omvat Dual Zone Automatische Airconditioning, pollenfilter, middensconsole met armsteun, ventilatieroosters voor de achterpassagiers en ventilatieroosters in de B-stijl. Het Blind Spot Information System is er in combinatie met Cross Traffic Alert, elektrisch inklapbare buitenspiegels en de Lane Departure Warning/Lane keeping Aid is er samen met het Driver Alert System, Verkeerstekenherkenning en het automatische dim-/grootlichtsysteem.

De C-MAX Sport is per direct leverbaar in Nederland, voorzien van de 1.0 EcoBoost (92 kW/125 pk) of met de 1.5 EcoBoost.

Neem contact op Bekijk onze voorraad

Nieuws

Nieuws

Laatste nieuws