Neem contact op via Whatsapp
SchipholTaxi Ford Mustang Mach-E

SchipholTaxi zet Ford Mustang Mach-E's in

14-4-2023

Na eerste positieve ervaringen zet taxi-onderneming SchipholTaxi, al ruim 90 jaar een begrip in regio Amsterdam en Schiphol Airport, groot in op Mustang Mach-E.


  • Ford Nederland heeft inmiddels 61 Mustang Mach-E’s overhandigd aan SchipholTaxi en zusteronderneming RentaCab. De keuze voor de Mustang Mach-E is gemaakt op basis van een succesvolle eerste kennismaking met deze volbloed EV, waarbij SchipholTaxi niet alleen positieve ervaringen heeft opgedaan met de auto en de service van de Ford Agent, maar ook positieve reacties ontving van klanten die ze met de elektrische Ford vervoerden. De Mustang Mach-E’s worden geleased via Leaseplan en geleverd en onderhouden door Ford Agent Hedin Automotive.

    SchipholTaxi is al ruim 90 jaar een begrip in het segment van hoogwaardig personenvervoer in de regio Amsterdam en Schiphol Airport. Geheel in lijn met de strenge emissie-eisen die de luchthaven stelt voor concessiehoudende taxibedrijven, rijdt SchipholTaxi al enige jaren met volledig elektrische auto’s. De onderneming heeft dan ook veel ervaring opgedaan met elektrische modellen van andere merken en zodoende is er na de intensieve eerste kennismaking bewust gekozen voor de Ford Mustang Mach-E.


V.l.n.r. Gamis el Bouakili (SchipholTaxi), Sandor Koning (Ford Nederland), Melvin Pott (Ford Agent Hedin) Mustang Mach-E voor emissievrij personenvervoer


  • De heer Gamis el Bouakili van SchipholTaxi: “De belangrijkste argumenten om voor de elektrische Ford te kiezen zijn naast de goede service van de Ford Agent, de hoogwaardige uitstraling van de Mustang Mach-E en het comfortabele en ruime interieur – voor zowel de chauffeurs als de passagiers. Ook op het vlak van energieverbruik, actieradius en laadsnelheid doet de Mustang Mach-E het erg goed. Op basis van onze ervaring met deze auto hebben we ook voor RentaCab, een zusteronderneming van SchipholTaxi inmiddels een aantal Mustang Mach-E’s in bestelling staan. Daarnaast volgen we het nieuws over de volledig elektrische E-Transit Custom op de voet.”Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws