Ford Europa Garage in Coevorden

Over ons

Europa Garage is al ruim 50 jaar actief in Coevorden. Een gezonde mix van innovatie en gezond ondernemerschap heeft ons gevormd tot wat we nu zijn: een professionele onderneming die klanten bedient van Zeeland tot Groningen, van Limburg tot Friesland!

Wij bieden een gevarieerd aanbod in alle prijsklassen, merken en bouwjaren. Staat jouw auto er niet tussen? Neem dan contact op met ons en wij zoeken hem voor jou op en maken deze rijklaar! Ook kan je jouw huidige auto bij ons inruilen of verkopen.

Bereken inruilwaardeBoek een proefrit


Europa Garage ReceptieEuropa Garage Showroom


 • Meer over Ford onderhoud

  Uiteraard kan je bij Europa Garage Coevorden ook terecht voor al de onderhoud en reparatie van jouw Ford of enig ander voertuig. Ons bedrijf in Coevorden geniet al jaren van een hoge klantentevredenheid. De loyaliteit van onze klanten, goed opgeleid personeel en onze klantgerichte service hebben in de afgelopen jaren gezorgd dat we bekend staan als een zeer betrouwbaar en professionele Ford garage.


  Onderhoud

  Banden

  Ruitenwissers

  Accu

  Remmen

  Airco

  DistributieriemEuropa Garage WerkplaatsEuropa Garage Showroom


 • Google Review


  "Na een tijdje verhuisd te zijn naar Hengelo weer wonend in Coevorden en terug bij mijn oude stekkie! En wat ben ik er weer blij mee! Pech met de auto en kon na een telefoontje daar wachten op de anwb onder het genot van een bakje koffie. Anwb erbij helaas einde oefening voor mn kleine gebakje maar dankzij Alfred en Rick een dag later weer een andere auto! Mannen wat hebben jullie mij WEER enorm geholpen met alles! Heel heel heel erg bedankt voor de service allemaal en tot een volgende keer!"

 • Google Review


  "Vandaag een auto gekocht bij Europa Garage Coevorden, het was mij een zeer fijne ervaring. Ik had gebeld naar het bedrijf omdat ik op AutoScout24 een Ford Mondeo zag staan, ik was op zoek naar een tussenauto. Ik belde het bedrijf op en kreeg een vriendelijke jongeman genaamd Max aan de telefoon. Hij vertelde mij" .... "Max heeft mijn zulke klasse service verleend dat ik dit graag met anderen zou wil delen."


Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen